Menggelupur Kau!

everytime update plugins baru, mesti setting semua lari tau.
widget, iklan, coding. bencik ah.
dah banyak kali kot.
so kalau ada update plugins memang selalu saya abaikan je.
tapi semalam boleh plak wordpress automatic update. pffftt..
so bukak bukak blog memang semua nya hilang.
dan seperti biasa jugak la saya menggunakan kebijaksanaan yang tak berapa nak bijak ni, untuk edit balik codingnya.
tapi tak tahulah apa silap, gamak saya letak coding tu kat tempat tak sepatutnya, terus error ko..
bukan takat blog je error, admin dashboard pun error.
menggelupur la tengah-tengah malam sensorang.
sampai dengan encik z sekali kena fikir masalah saya ni.
walhal dia tu bukannya reti hal hal IT ni.
last last send ticket je la kat serverfreak.
malam tu jugak diorang settle kan.
saya tak tanya lah macam mana, tapi memang terbaik ah serverfreak.
tu la macam saya cakap hari tu kan, guna platform wordpress ginilah romannya.
dah la lepas ni malas dah nak tukar apa-apa.
update blog sudah. pffftt…

2 thoughts on “Menggelupur Kau!

Comments are closed.