Malware Yang Jahat

2,3 hari lepas blog saya kena virus malware.
ntah dari mana datang taktau lah.
ke ada sesapa antara korang yang report kat google pasal blog saya ni?
*spekulasi membabi buta
saya pun taktau nak kata apa.
hantar email je lah kat serverfreak minta bantuan mereka.
pastu tunggu 24 jam, dah ok dah.
diorang kata ada coding dari nuffnang yang menyebabkan malware ni.
diorang removed kan coding tu.
habis tak boleh letak dah ke coding tu?
bagaimana dengan earning nuffnang nanti? huhuhu..

: : ini view guna chrome : :

: : ini view guna mozilla : :
tapi kalau guna IE ok plak.
saya pun tak berapa faham sebenarnya.
sorry lah kalau ada effect kat blog korang jugak.
bukan niatku menyebarkan virus.
 

4 thoughts on “Malware Yang Jahat

  1. patut arr xleh bukak aritu..bila kuar pokcik ala2 inspektor polis budak sekolah tuh..dah agak virus…ada gak budak opis nie blog dia xleh bukak…

Comments are closed.