I Love My Family. I Love My Friends!

isnin takde update eh?
dalam draft berlambak. tapi itu lah dia.
cerita semua pun separuh jalan. not good.
isnin saya half day petang.
tengah hari pi lanai lunch dengan kakak tiri dan adik tiri dan bff.
tak sapa ingat nak snap gambar.
ralit nyembang.
lepas hantar adik beradik tiri balik office, saya dengan bff ke bts.
takde buat apa pun. jalan-jalan shopping, end up saya terrrrbeli 2 helai baju yang murah dan cantik.
dan macam biasa, kitorang beli baju sama. sama design tapi corak lain.
pastu lepak kat starbucks berborak. best sangat sangat.
kitorang ada plan something. harap harap menjadi lah nanti. amin.
lepas office pergi LEP.
mama & yaya dah sampai KL semalamnya tapi diorang lepak rumah kaklong dulu.
keluar pegi jusco equine sebab nak beli dress flowergirl untuk yaya, caca & mia.
ahad depan kenduri kat raub. kenduri siapa? nanti kita story eh.
usai shopping pegi makan.
oh best nya lagi sebab cici ada kat sini.
dia dah ok sikit dengan saya lepas rasuah jajan.
tapi still taknak saya dukung. pfftt..
bengkak kat pipi dia alhamdulillah dah susut sikit.
quality time with my lovers.
i’m blessed 🙂

2 thoughts on “I Love My Family. I Love My Friends!

  1. tiu la tiu…boleh lupa amik gambo.
    takper, lengkali kita snap-snap.

    nak bertiri-tiri bagai, ada yg kesah ke pon…tak paham :-O

Comments are closed.