Homestay di Raub

seminggu selepas majlis resepsi abang der & lisa, majlis menyambut menantu plak diadakan di raub sana.
haruslah kami semua sepakat mahu pergi.
tapi takkan lah nak menyempit nyempit kat rumah pengantin plak.
so saya dengan adil decide nak duduk homestay.
mula ingat nak stay kat jeram besu, tapi satu bilik je dah RM100.
saya google punya goole, jumpa la homestay.
baru RM100 untuk satu malam. so saya dengan adil bahagi 2, baru RM50 sorang dan dapat satu rumah lagi.
saya jumpa kat carihomestay.net
homestay ni letaknya di taman kenanga.
lebih kurang 15 minit drive ke rumah pengantin.
sokayy lah kot kan.
kalau hotel kebanyakan memang kat pekan raub.
agak menjauh jugak la nak ke dong.
homestay ni rumah teres 2 tingkat.
ada 2 bilik kat tingkat atas. 1 bilik air kat tingkat bawah.
very basic but comfortable insyaAllah.

: : boleh parking 2 buah kereta : :

: : ruang tamu. ada tv : :

: : bilik 1 : :

: : bilik 2 : :

: : ruang makan : :

: : dapur : :
bilik air pun molek. tandas duduk.
peti ais, cerek, cawan pinggan semua ada.
so korang kalau mencari homestay kat raub, boleh contact Encik Zali 013 3764859

2 Comments

Comments are closed.