Jangan la mempermainkan perasaan I. Sentap tau!

siapa sempat experience earnings yang berjuta juta lemon hari tu?
website nuffnang haywire kot.
earnings saya yang ciput tetiba sekali ganda.
memula tu pun saya perasan sebab tengok instagram ceera.
saya cam wuishh gila hebat earnings beliau.
pastu bila baca-baca komen ramai jua yang jadi camtu.
saya pun log in la account nuffnang saya cek.
feel feel la kejap kan.
kalau betul banyak tu earnings saya sekarang, harus dah laju laju cash out. hehe.

: : earnings mempermainkan perasaanku : :

: : earnings berpijak di bumi nyata : :
2 hari jugak kot baru website nuffnang ok balik.
tapi kan perasan tak bila earnings mencanak camtu, senyap senyap je.
cer tengok kalau tetiba earnings seribu tinggal seratus, laju je hantar email tanya kat nuffnang kan??? 😛

3 thoughts on “Jangan la mempermainkan perasaan I. Sentap tau!

  1. along pun sama…tetiba jer..mula2 memang nak cash out…tgok amoun banyak giler..tp tu la..tunggu dulu…then tgok2 la..merudum jatuh balik…sentap mak tau..

Comments are closed.