Iras Meh?

mula-mula sekali yang bagitau saya yang muka saya lebih kurang macam nadiya nissa ni ialah kak selmah.
lepas tu few friends borak-borak kat twitter. iera, ahyue, ila. diorang pun kata ada iras.
ni semalam ieyna plak cakap benda yang sama.
sikit la kot. ek?

10 thoughts on “Iras Meh?

  1. Ada sket la, x baper iras sgt, maybe part shape muka je kot. sy selalu kalau tgk drama ada watie elite berlakon, sy mcm ternmpk dia mcm ada iras2 mya dulu masa belum bertudung.. Tak tau kenapa hihi:-) pendpt masing2 kan..

Comments are closed.