Fenomena ThePopLook

sekarang ni macam dah jadi fenomena kan thepoplook ni.
kat blog, kat facebook. even kat twitter pun thepoplook selalu RT kalau ada orang mention pakai baju dari thepoplook.
saya first beli baju thepoplook ni lama gak dulu.
masa memula kakred promote kat blog dia.
labuh, longgar dan selesa. apa lagi saya pun zass.
dan memang berpuas hati.
lepas lepas tu takde beli dah.
sebab tahu lah, boleh tahan jugak harga baju kat thepoplook ni.
saya banyak beli online yang orang jual 2nd hand, 3rd hand.
yang utama labuh longgar dan selesa. begitulah.
baju ke dua dari thepoplook qistina hadiahkan.
sebab saya ada promote kan something for her.
masih mengekalkan ciri yang sama, longgar labuh dan selesa πŸ™‚
oleh kerana tidak tahan dengan panahan RT yang bertalu talu dari thepoplook, saya pun cuba mempertaruhkan nasib untuk memakai dress pula.
lalu jules maxi dress ini menjadi pilihan.Β  harga RM79.00
takut jugak kan beli online ni memang ada la risiko risiko yang perlu dihadapi.
alhamdulillah, bila dapat ok selesa dan ngam-ngam je.
saya suka.

: : ini antara pilihan lain yang menjadi idaman kalbu : :
pastu kan. saya beli lagi sehelai tapi bukan dress la.
romper.
amboii betul punya keyakinan diri yang tinggi nih.
memula saya tengok kat thepoplook ada warna merah danΒ  hitam.
ingat nak beli warna merah.
tapi tengok esoknya aikkk warna merah dah takde.
takpela tunggu lagi kot-kot ada direstock.
tengok esoknya dua-dua pun dah takde.
terus cam aaaaaaaaa nak nak.
beberapa hari lepas tu cek balik, tengok haaaaaaaa ada tapi warna hitam je.
harga lepas diskaun tinggal RM50.40.
tak fikir panjang dah terus zasss zisss beli.
dan romper nya sudah pun tiba semalam.
pagi ni saya check kat website thepoplook dan not available dah.
phewwww.
nanti saya dah pakai saya ciwi ciwi k πŸ™‚
saya nak yang macam ni tapi dah takde.
bila nak restock wahai thepoplook?
siapa ada baju thepoplook? give me 5!

20 thoughts on “Fenomena ThePopLook

      • klu saye, problem rompers ni sy pikir kalau nak ke jamban je. errr.. kalau nk membuang, kene la bukak baju ni semua kan? errrr….

        tp cantek mmg cantek. tp tu laa.. hahahahahah kejilah saye ni hehehe

  1. give me 5
    πŸ™‚

    aku ada dress tp aku suke beli yg xde lengan so bleh pakai ngan cardigan..sbb aku x confident pakai tanpa cardigan
    mak x kurus uols..haha

Comments are closed.