Takpe. Saya Faham.

hari ni dah masuk 1 ogos eh.
cepat je masa berlalu. korang tak rasa kah?
ok macam biasa entry ni khas untuk pengomen-pengomen yang rajin mengomen kat blog saya.
mereka ialah seperti yang berikut :-
tapi rasa macam kekurangan lah.
oh pae tak masuk carta!
makcik tu tengah berpantang kat kedah nun.
selamat melahirkan seorang baby girl.
alhamdulillah…
takpe nanti dia dah habis pantang nak paksa dia mengomen balik.
motip nak paksa-paksa orang? tiheee…

Top Commentators

suriaamanda (16)
syana (12)
Masy (11)
Payiet82 (11)
TiNiE (9)
Beautyfull_Maria (4)
ernie (4)
Naja (4)
AI
Ibu (3)

payiet tanya dengan saya.
kenapa jumlah pengomen kat blog kau dah merudum nyah?
errr errr saya pun taktau nak jawab apa.
ye la bab komeng mengomeng ni kita bukan boleh paksa memaksa orang.
ikut orang nak komen ke tak la kan.
kalau orang komen, mesti lah suka.
ajerrrr giler tak suka orang komen kat blog kau.
tapi kalau orang dah taknak komen sokayyy la kan.
memang ramai je kot yang jenis suka baca. pastu klik X.
saya lettew.. he he he.
tapi tu la blog kengkawan semua rajin je saya baca.
nak ngomen tu yang cam maleh.
makanya saya paham la kalau korang pun maleh mengomen.
tutup kotak komen?
takmau la. nanti rye kata tiru dia plak. #TDDMKA
biar je la kotak komen ni.
sapa nak komen, dipersilakan dan dialu-alukan.
cuma nak mintak maaf la sebab akhir-akhir ni saya dah lambat reply komen korang.
huhuhu…
AI dengan IBU mesti cam malu-malu kucing kan tengok nama dorang kat top commentators.
mesti hati mereka berbisik ‘haiii aku komen 3 kali pun jadi top commentators?’
he he he.
what to do, blog sendu beginilah.
heyyyy walau dalam sendu-sendu, unique visitors blog saya boleh tahan okkk..
apa? tak percaya? tak percaya sudehhh…
anyway, tq korang yang rajin komen-komen kat blog saya ni.
percayalah, saya amat amat menghargainya 😉

26 thoughts on “Takpe. Saya Faham.

  1. posa kak. sentap plak nama aku tadak kat situ. teruih mengomen. tapi aku hari2 baca. percayalah.

  2. sentap gak aku kak hang kata orang gila ja tak suka orang komen. aku masuk kategori tak suka orang komen gak. sobs. adakah aku gila?

    takpa la gila janji aku tak kacau orang. dan cun. bai. sobs.

    #sentap

    • heyyyyyyyyy…
      hang cer baca bebetui ayat akak tu.
      akak kata blogger mana yang tak suka kalau readers drop komen kat blog dia.
      bukan kata siapa yang tak suka komen kat blog orang tu gila.
      hang pun nak sentap macam kawan baik hang tu ka.
      kan aku dah emo. sib baik aku lawa. ok bai

  3. tengok aku komen lagi. komen pertama aku kata aku posa. hari tu la posa tu pasai tak larat komen, tapi hari ni tak posa, tengok dah tiga kali aku komen.

    malas nak komen, pi indon tak beli perfume kat aku pun. sentap lagi.

    • alaaaa takkan perfume pati gitu pun nak sentapppp..
      nanti kak beli benda lain lagi mahai laa..
      kuah rojak mak bee barangkali?

  4. Yelah purple di pun xde dlm carta..(Ada org kisah ker pun?) huhu
    Sbb dia pun tgh berpantang kt kg
    K.Maya x tahu pun kot
    Takpe saya faham
    (H)

    • haaaa akak baru belek facebook awak.
      baru tau awk bersalin! heyy tak bagitau akak pun awk pregnant!
      kecik hati ayam.

      anyway congrates utk awak dan boy.
      selamat berpantang na.. nnti akak skodeng gambar kat fb lagi 😀

  5. ekekekeke…tuler, aku yg pemalas nk komen ni pon naik nama. how? tp, aku selalu je masok belog kau ni. nk taip ni je yg agak femalash. hehehe..TQ lalink! glems nama ai kejap 😉

    • ai mmg suka glems kan kawan-kawan hehe..
      tq jugak sebab selalu masuk blog ku yang meniyangrapek ini..

  6. Ehhh… tak malu kucing ehhh… Excited ada la…hahaha… la ni susah nak masuk kat opis dah. Ntah napa, semua blog kena block. Ngok ngek tolll…

Comments are closed.