Pure Beauty

EDITED VERSION
baru-baru ni saya dapat jemputan dari Pure Beauty ke event diorang.
jemputan dipanjangkan oleh afra.
tq dik 😉

: : gambar baru dicuri di blog mas. hehe : :
majlis diadakan di mizz nina cafe & bakery publika.
encik z drop saya dan dia pergi segambut.
saya memang tak kenal sesiapa pun tapi nasib baik malam sebelum tu saya ada tweet.
mas reply kata dia pegi jugak.
ada la geng 🙂
dalam jadual kata majlis start pukul 11 pagi.
ujung-ujung 12.45 tengah hari camtu baru mula.
saya dah la tengah melapar. nangiss..

: : dengan masviona : :
mas ni kan, antara pembaca blog saya yang terawal.
memang saya ingatlah dia sebab dulu-dulu dia rajin jugak komen kat blog lama saya.
saya pun rajin baca blog dia dan komen-komen kat blog dia jugak.
tapi sekarang ni bloggers pun dah tumbuh macam cendawan selepas hujan, tak terkejar kan nak komen-komen dah.
mas ni lembut nya.
dia cakap pun sungguh la soft sopan santun.
nasib baik saya pun sopan santun jugak #eh
majlis dimulakan dengan fashion show.
semua baju bajan ni datangnya dari butik sutera violet.
dan lepas tu baru lah diberi penerangan tentang pure beauty oleh puan jan.
pengasas pure beauty ini.
: : gambar curi dari blog mas lagi hehe. oh itulah afra : :
bila baca entry mas baru teringat lepas tu ada makan-makan.
saya sempat makan bihun je.
tak sempat nak rasa bread pudding yang sedap kata diorang. huhu.
takde rezeki saya. ;-(
Pure Beauty adalah Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif.
Pilihan terbaik bagi menggantikan suntikan & rawatan laser.
UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.
Keberkesanan produk Pure Beauty adalah kejayaan menggabungkan antioksida dari berbagai sumber berlainan untuk mencapai matlamat serta fungsi yang di idamkan dalam produk anti penuaan.
DIPERKAYA DENGAN TOCOTRIENOL, ASTAXANTHIN,
FISH HYDROLIZED COLLAGEN, GLUTATHIONE, VITAMIN C dan lain-lain lagi.
KEBAIKAN PURE BEAUTY:
1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencgeah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah
sebelum balik, kami diberikan sekotak pure beauty untuk dicuba.
nanti saya update keberkesanannya di sini ya.
selain dari sekotak pure beauty, dapat nutouch glow yang digunakan untuk shiningkan kuku.
dan juta tasbih digital.
berita baik pada awak-awak yang berminat nak beli pure beauty collagen ni.
promosi untuk bulan jun sahaja.
bulan jun sahaja yer.
harga normal satu kotak pure beauty adalah RM179.
tapi untuk bulan jun ni harga promosi yang ditawarkan adalah RM150 termasuk delivery untuk pelanggan baru.
dan dan dan.
pelanggan akan diberikan 5% diskaun untuk pembelian seterusnya.
ada lagi.
harga istimewa untuk pembaca blog www.blogmaya.com!
ada potongan lagi RM5 jadi RM145 sahaja untuk sekotak pure beauty.
cuma quote kan special code purebeauty sewaktu pembelian.
untuk keterangan lanjut, awak sila search purebeautycollagen di facebook & twitter.
atau sebarang soalan boleh diajukan di purebeautycollagen@gmail.com

4 thoughts on “Pure Beauty

  1. wahhh dah up eh n3 nih bagus2…kita baru nak transfr gegambau msk dlm lappy nih

    eh u pun sopan santun gak la mya n cute too!

Comments are closed.