Makan-Makan Birthday

dari wet world, kami gerak ke seksyen 7 shah alam.
mau lunch di wong solo.
actually 1 jun birthday abang long.
dan 3 jun plak birthday encik z.
memandangkan cuti sekolah dan semua pun ada, kecuali adil & yana la, tu yang decide outing dan makan-makan sekeluarga.

: : nilah semua yang kami makan : :

: : ambik set surabaya 3. tapi ada jugak la tambah bebenda lain : :
usai makan, gerak ke intekma resort.
eh tapi abang long dan lelain pusing-pusing dulu cari hotel.
malangnya semua pun penuh termasuk la intekma ni ha.
saya dah book awal-awal. without pengetahuan encik z.
tapi lelama haruslah dia tahu jugak kan. aterrrr…
motif nak duduk hotel?
saja je lah. sempena birthday encik z.
motif intekma?
sebab dah itu paling dekat dan murah di shah alam.
zasss aje lah.
nanti saya cerita details pasal intekma k.
oleh sebab abang long tak dapat cari hotel, so lepak je lah kat intekma dengan kami.
awalnya saya book standard room, tapi penuh katanya.
diupgrade ke suite deluxe. i like.
acara potong kek dimulakan.
tapi tidaklah kek besar pun.
2 slices je dari secret recipe.
kek sebijik dah mahal eh SR sekarang?
jadi RM82 dah! pffftt…
pastu beli banyak-banyak kang tak habis makan.
so beli 2 slices ikut favourite birthday boys sudehhhh..

: : chocolate cheese dan marble cheese : :

: : 2 orang budak ni pastilah menyibuk : :
happy 35th birthday abang long.
happy 33rd birthday encik z.
semoga panjang umur, murah rezeki, dilipatgandakan kejayaan.
sayang dua-dua (L)
oh ya, 3 jun tu jugak ulangtahun perkahwinan yang ke 12 tahun kaklong dan abang long.
happy anniversary!

6 thoughts on “Makan-Makan Birthday

  1. sgt setuju ngan cara pembelian kek tu. family saya pun mcm tu. beli untuk yang diraikan je. beli besor2 pun kek beku dlm peti ais jek…

    ape2 pun empal sapi tu..dapp ergh!

    • kalau murah takpe gak kan.
      ni sampai RM82. macam2 kot boleh buat!

      ahaaa empal sapi sedappp..

Comments are closed.