INTEKMA Resort

ok ni saya nak share sedikit info tentang INTEKMA Resort yang letaknya di shah alam sana.
saya dan family bermalam kat sana 1 malam yang sempena konon nak celebrate birthday encik z tu lah.
saya amik standard room sebenarnya tapi bilik tu dah habis dihuni, tu diorang upgrade jadi deluxe room.
keesokan paginya tu kan kami 3 beranak kesiangan.
takde la pergi breakfast so tak dapat la nak bagi komen.
swimming pool pun tak sempat nak singgah.

: : keadaan di dalam bilik : :

: : blok 10 tempat kami menginap : :
nak snap gambar kat reception tak dapat lah plak sebab encik z malas nak keluar kereta.
so snap kat depan ni saja lah.
Room Rates INTEKMA Resort Shah Alam :
Studio Suite (1 bedroom apartment) = RM160
Superior Suite (2 bedroom apartment) = RM260
Deluxe Suite (3 bedroom apartment) = RM360
Standard Room : RM161.50
Deluxe Room : RM195.50
Junior Suite : RM272.00
INTEKMA Resort & Convention Centre
Persiaran Raja Muda, Section 7, 40000
Shah Alam, Selangor
Tel 03-55225000
www.intekmaresort.com.my

6 thoughts on “INTEKMA Resort

  1. thanks for sharing the info mya…along dah amik details tu…in case nak guna diorang utk next team building or apa2 aktiviti..iftar pun nak dekat dah kan…

Comments are closed.