Happy Birthday KakTin!

13 jun hari tu harijadi kaktin yang ke 34 tahun.
kami adik beradik tiri ke lanai untuk lunch together gether.
diorang cakap diorang dah lama tak ke lanai.
sementelah ada mini buffet dengan harga RM15 cuma, maka zass lah kami ke sana menaiki wira turbo kaktin.

: : ini yang dimakan oleh saya : :

: : kad dan hadiah kecil tanda ingatan buat kakak yang saya sayangi : :
saya kenal kaktin ni dari zaman belajar lagi.
aha kami sama-sama belajar kat politeknik port dickson.
tapi kaktin senior la. saya junior.
lepas tu sama-sama plak mencari rezeki kat sini.
pastu terus bersahabat dan bersahabat gitu la.
untuk kaktin, selamat hari jadi.
semoga kau panjang umur, murah rezeki dan happy-happy selalu.
namo sedih-sedih.
walau apa yang jadi, insyaAllah mayah sopiah ini akan sentiasa berada di sisi kau.
sebagai balasan hadiah harijadi, saya paksa rela kaktin jb ipad saya.
ooooo ada niat tersembunyi ya kamu normaya. hee..

: : kaktin dan syahrir dengan skilss meng jb mereka : :
– FRIENDS MAY COME AND GO, BUT ENEMIES ACCUMULATE –

7 thoughts on “Happy Birthday KakTin!

  1. Selamat panjang umur kak Tin..

    nyum nyum nyum.. terliurnya kami ngan makanan kat lanai.. bila mau p sana ar.. haritu sblm cuti dapat makan kat cafe sajork :p

    Eh, rambut payiet macam k-pop lah

Comments are closed.