Suka Hati Awak lah Jejari Runcing (Runcing Ke??)

ok si jejariruncing sudah drop komen kat blog aku.
tu pun lepas aku komen letak url entry aku yang bawah ni ha kat blog dia.
inilah komen dia.
yang aku rasa macam ‘ohhhh’
aku pun try buat google image sendiri.
aku taip indoor 4D motion master.
dan keluar gambar aku. sila refer kotak merah yang aku letak tu.
pastu sila rujuk kotak merah belah kanan yang pun aku kotakkan tu.
ada tulis website for this image.
yang mana mengdirectlink kan ke blog aku.
tu dia nak kata normally orang akan retrived from the originally bla bla bla bla.
plis dong.
dan dia kata dia cuba cari entry yang ada gambar aku tu. tapi tak jumpa.
in case awak ada datang balik ke blog akak ini wahai cik elia, ni LINK nya yer.
moral of the story.
google google jugak, hakmilik orang kena hormati jugak yer?

27 thoughts on “Suka Hati Awak lah Jejari Runcing (Runcing Ke??)

  1. Alahaiiii,,,
    belum jadi celebrity dah berkira,,, apa salahnya kalau kasi kredit pun,,,
    tak rugi duit sesen ,,,
    Alahai,,,

  2. Dang !! cayalah kak maya !
    ni namanya cakap malam jeling-jeling ,
    menaip kat blog link-link ( pantun merepek) :p

  3. huhuhu
    ila pun mula2 rasa cam pelik
    kalau copy direct dari carian google ataupun yahoo atau ape saja sekalipun
    pastinya ada original address kat situ..

    hakikatnya : tak cukup modal nak pretendlah tu Puan Maya

    tapi tak pe…redhakanlah ye…
    maafkan dia..
    biarkan dia terjun dengan labu2nya……..

  4. angkuh sangat kelakuan dia pada saya…nak tinggal pantun gak,” orang berbudi kita berbahasa, orang mengeji kita melaser ” 😉

      • pikir positip,
        dia tak tau cmna nk google image.
        cik elia weh.

        sebenarnya, credit to google adalah salah!
        google is just a search engine.
        utk kita search.
        kena click kat image, akan kuar link ke page sebenar.
        tu baru betoi. apa jadahnya nk kasi credit kat search engine?

        pfttt!
        xsia2 aku bergelar system engineer.
        pasni bole smbung master, jd lecturer part time.
        sekolah kan bdk2 buta IT mcm si elia nih.

Comments are closed.