Selamat Pengantin Baru Iera & Afat

ahad lepas pegi wedding iera & afat kat taman tasik titiwangsa.
first time ni aku pegi wedding kat tepian tasik.
masa sampai tu cuaca panas. pastu orang pun meramai.
q amik makanan semua. dapat seat kat depan pelamin.
tapi masa ni pengantin dah gerak ke meja untuk makan beradap.
oh yer iera ni reader blog aku.
aku penah jumpa dia 2 kali.
dia takde blog. so takleh link 😛

: : ada sambal belacan. wauwi : :

: : doorgift. ada telur, apam polkadot & coklat : :

: : pelamin merah putih yang cantik : :

: : pengantin di meja makan : :
gambar pengantin tu encik z yang ke depan snap.
sib baik gak la snap awal-awal. kalau tak…..
memang takde la kot gambar pengantin.
aternyaaa… hujan turun melebat sangat tak lama lepas tu.
air naik sampai ke tempat makan dan pelamin.
ok idok ler banjir tapi basah lenjun gak la.

: : versi cuaca molek : :

: : versi cuaca dah mendung : :

: : dan hujan pun turun. ernieee angkat jemurannn : :

: : gambar yang dizoom dari kejauhan. hujan amat melebat yo : :
cuak je aku tengok meja kek tu bergoyang goyang.
eh actually kek la bergoyang-goyang.
tapi akhirnya selamat mereka berdua memotong kek itu.
oleh sebab macam taktau kan bila hujan nak reda, makanya kami laki bini meredah jua la hujan itu.
tindakan aku untuk membawa payung ke tempat makan tidaklah sia-sia.
yer aku kepit payung dari kereta ke tempat makan yang lebih kurang 200 meter jarak jauhnya. (ok aku agak-agak je. tapi jauh laaa)

: : muka frust tak dapat bergambar dengan pengantin : :
anyway, selamat pengantin baru iera & afat.
semoga kekal hingga ke syurga ya….

4 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Iera & Afat

  1. wahh..siap buat entry..kakkkkk..tq for coming..tak sempat nk kiss2 huggies2..tq againn…i lap u lah..:))

Comments are closed.