Pergi Course Yang Peserta Ramai Sungguh

25 sampai 26 april hari tu aku pergi course yang bertajuk outstanding secretary symposia.
bertempat di sunway putra hotel sana.
lokasi strategik. pepagi on the way pegi kerja encik z drop je aku kat sinun.
peserta kursus lebih kurang 180 orang.
bapak ramai hoh.


: : kaktin pun ada. yes! : :

ini bukan peserta.
ini salah sorang speaker.
dr azahar aka dr luv.
tapi mengapakah bosan benau ceramahnya.
bosan sampai aku rasa macam nak je pergi depan suruh dia diam.
matiklaaa..
ampun dr luv.
dr tak bersalah. saya yang bersalah kerana berhati bosan.

jumpa kak shima dari pernec. kenal dia masa course kat langkawi tidak berapa lama dahulu. kak shima ni memang suka bergambau.
bayangkan pegi course ni je dia create 2 album kat facebook.
aku? harap orang tag je laaa..
memang cam kemalasan nak keluarkan kamera snap gambar.


: : terjumpa dee! blogger famous nih. hai dee! *wave : :

ni lagi antara peserta dari B**.
erin. kak nita. dan shida.
shida ni budak baru. baik dia. sangat peramah.
dan cantik juga.
tapi jangan spekulasi. aku tak memilih kawan yer.
cantik ke tak semua aku balun jadi kawan.
kalau cantik tapi perangai cam hawau pun tak guna jugak kan.
tapi sokayy la sebab cantik.
ni dah la tak cantik, perangai pulak macam jahanam, haruslah aku suruh diaΒ  pergi meninggal dunia.
itu namanya tak sedar diri. tetiba emosi. motip??


: : erin & ila, what are u doing? astaga *tutup mata : :


: : dapat prezen sebelum balik. tapi motip lilin happy new year? pfttt : :

isi kandungan kursus?
nak cerita ke? takyah la kan.
bukan korang kisah pun.

10 thoughts on “Pergi Course Yang Peserta Ramai Sungguh

  1. hahahah πŸ˜€ siot je gambar last tu…geli betul menengoknye taw!!
    si ila nak interframe korang bergambor kat depan…tu yg mcm nak menjengulkan kepalanya kat celah2 korang tu…hahah πŸ˜€

    yg i pulak tgh dok berbisik kat dia…nak ckp something ke apa ntah hahah πŸ˜€
    aternya conference hall kan besar & bising gitu…
    so, kena ckp tepi telinga kekdahnye…
    ujung2 kak tin tersnap gambar lagak ngeri ini….
    sila ignore ye hahah πŸ˜€

    • tak berapa tercapai akak rasa.
      macam takde komunikasi 2 hala.
      tapi what to do. dah disuruh pergi.
      melawan kang kata tak menurut perintah kan…

Comments are closed.