Merah Yang Kenot Tahan

last week ada karnival jual jualan kat bawah office aku ni ha.
memacam la ada jual. handphone la, tudung la, emas la, baju la.
termasuk la barangan tupperware.
dalam taknak berbelanja tu, terrrrrrrrrrrrrrrbeli jugak tupperware ni ha.
pertama kali pergi beli 3. esoknya terrrrrrrrrbeli lagi 3.
sebab tak tahan warna merah yang cantik.

: : yang ni RM43 : :

: : yang nie RM40 + RM15. yang kanan tu nak letak minyak : :
makcik makcik sangat kan kumpul tupperware.
tapi what to do. memang makcik pun.

15 thoughts on “Merah Yang Kenot Tahan

    • kan? tu la walau mahal pun tutup mata la sikit.
      demi tupperware yang berkualiti 😀

  1. owh.. aku pun adalah sangat suka kumpul tupperware.. beli jer dulu.. nanti-nanti memang akan terpakai.. sementara tak pakai ni, ko susun cantik-cantik… dapat tengok pun puas hati… :-)….

    • kami pun kumpul tupperware… hah nanti kalo nak piknik lagi, pakat2 la isi makanan dalam tupperware kan..

      • MARIAH : tu la. susun cantik-cantik pastu bila nak guna, blinkkkk dah terus ada. hehe..

        NIDA : tahun depan la piknik kita ni. tunggu hampa balik

  2. dah kumpul tupperware sendiri ni, jgn cilok2 tupperware mama lg tau..hahahha! 😛

  3. alamak…kt yg bujang ni pon mmg suka beli barang tupperware…sbb ketua jual tupperware pastu paksa anak buah beli….menci ekeke

Comments are closed.