Mendayung Sampan ke Muara

ok lagi sambungan gambar-gambar outdoor photoshoot yang tidak bertudung.
kalau taknak berkongsi dosa, sila tutup mata ya.
tiada paksaan untuk anda membaca entry ni.
scene seterusnya adalah mendayung sampan di taman tasik taiping.
walaupun kau nampak gambar ni semua macam molek je cuaca kan, tapi yang sebenarnya panas berdenting-denting kot.
kenapa aku rasa aku sangat lawa eh dalam gambar gambar di atas?
*petirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oh btw, gambar aku yang besar-besar aku letak kat blog ni bukan sebab nak tiru mana-mana blogger eh.
gambar ni semua aku link dari facebook sebab tu semua besar godang.
dan kalau tak link dari facebook pun, memang aku set default 640 x 480.
takde makna ok nak tiru-tiru.
hebat ke kau sampai aku nak tiru.
plis.

15 thoughts on “Mendayung Sampan ke Muara

  1. puas sket tgk gambar besar2 gini
    nak buat cerita sedey boleh?
    aku ni kalo org kata nk tgk gambar kawen kan, segan ok mak xde album gambar kawen 🙁
    huhu
    apetah lg nak PS bagai..gambar sume yg org dtg snap2 kan..
    nk ajak kawan ko tu berPS sekarang ni, mmg tak la dia tu..double sedey 🙁

    • dulu gambar aku kecik mungkin sebab template blog aku tak sesuai nak letak gambar besar.
      ni template sekarang sesuai letak gambar besar, aku letak la.
      tu pun nak jadi isu. hapa2 tah..

      alahai…
      nanti cer kau pujuk2 je dia amik gambar ceni.
      bonus sebab ada iman dah ha.
      ke kau arrange surprise2 ke.. taknak?

  2. saya suka mengumpat. saya penah mengumpat awak. sebab tu awak gaduh dengan R. eh? on said:

    wey kak. hang sangat lawa. tahniah kerana iman tebal mampu menyembunyikan kecantikan.

    aku tak mampu lagi kak. walaupun aku bukan lawa mana. kahkah.

  3. Eh sweetnya..mendayung-dayung bersama-sama
    sy tak beranilah nak naik smpan gini..takut terbalikkkk

    • ala kat tasik je, insyaAllah tak terbalik.
      kalau mendayung kat lautan haaa tu takut he he

  4. tapi gambar2 outdoor ni memang cantik2 pun kak..
    background menghijau..pastu kena pulak dgn colour baju yg kontra..mmg naik! santekk!

Comments are closed.