Marah Bukan Sifatku

sejak tengok tomok perform lagu Marah Bukan Sifatku kat karnival jom heboh putrajaya last week, terus aku cam jatuh cinta dengan lagu ni.
lagu lama bila jarang dengar, sekali dengar adalah best.
apa lagi, download dan ulang main sampai lapanploh kali.
lirik pun macam paham-paham je situasi aku sekarang ni.
korang nak download KLIK SINI k.
enjoy! dan jangan marah-marah! 😛

Ku tidak pernah meminta mu
Untuk mengasihi ku
Dan apatah lagi mengasihani ku
Juga tidak sama sekali

Kusedar sebenarnya kita tiada pertalian
Cuma satu arah serta satu tujuan
Mencari keberkatan-Nya

Aku terkenangkan
Saat manis dulu
Tak pernah kau meninggi suara
Bila bertanya

Keras hanyalah luaranku
Lembut tetap di dalam hati
Marah habis setakat itu
Tak kubiar berpanjangan

Biar aku berdiam diri
Dengan hati yang remuk redam
Kau tak usah lagi bertanya
Tak ku bersuara

Aku masih mampu tersenyum
Walau hati terluka
Mungkin hari ini duka untuk aku
Esok belum tentu

5 thoughts on “Marah Bukan Sifatku

  1. kita serupa….kita serupa…. aku pun sama gak garang menyinga di pandangan mata kasar.. tp di dlm hati adalah seperti agar2 lembiknya…. erk agar2 peginya…. (D)

    • kan? kita ni sebenarnya baik apa.
      orang je suka provok lebih2 walhal takde kena mengena hidup dan mati pun.
      sibukkkkkkkkkkkk nak tau hal kita. heh.

Comments are closed.