Lanyard Coach Idaman Hati

korang,
ehem…
aku beli lanyard coach.
original okkk. fake fake tak main *libas tudung
kekdahnya nana nak pergi course kat US sana.
memula aku segan la nak kirim-kirim ni.
so not me kot.
tambah lagi orang yang jenis kirim-kirim tapi kirim dengan air liur.
pastu banyak songeh nak yang gitu gini.
pastu main paksa-paksa plak.
orang nak belikan pun dah cukup baik, ni macham-macham plak perangainya.
so far belum kena kat aku la.
kalau kena harus aku wacaaa kan.
tapi biasa la aku, emosi sebelum terkena.
bagi korang yang baca blog aku ni ketakutan.
miahahaha.
ok teruskan.
nana yang offer tanya.
maya nak kirim apa-apa tak?
i nak pergi course ni.
aku pun terus la nakkk.
google contoh-contoh lanyard.
pastu email kat nana.
bank in duit. dan kelmarin taraaa…
sudah sampai.
tak menyabar terus gelojoh masukkan staff ID dalam tu.
harga?
kalau kat malaysia online aku tengok dalam RM180.
ni aku beli RM90 jer.
jangan marah.
original ok! original!
*hentak meja

10 thoughts on “Lanyard Coach Idaman Hati

  1. ye ye..saya tau ori. jangan hentak2..kesian kat meja tu 😛

    pssttt..lepas ni nak beli kasut plak kan? chaiyokkk!

  2. Hahaha. Dont worry. Terserlah original. Beli di kedai coach sana ha. Di sana tiada fake fake gitu

    • eh eh orang yang tolong membeli in the house.
      heee.. tq nana
      hah tengok kawan2. di sana takde fake2 yer.
      sila percaya. *lagi hahaha..

Comments are closed.