Kosong

ok saya memang tak minat najwa latif.
apatah lagi dengan lagu cinta muka buku dia tu.

tapi tapi tapi.

bila dengar lagu Kosong si NL ni nyanyi rasa cam terrrrrrrrsuka plak.
nasib baik masy pun suka jugak. kan mas kan kan kan kan.
kalau tak harus aku kena cerca dek dia ehehehe.

melodi best. lirik pun best.
ditujukan buat semua orang yang mencaci saya.
hayatilah. terima kasih.

Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu,
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku

Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa

kosong .. kosong ..

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku

Kosong .. kosong ..

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Ooo..woo~

12 thoughts on “Kosong

  1. Q pn mle2 dgr mcm aneh2 je lagu ni.da lme rse unik plak melodi.siap karok lg.hehe. 😉

  2. opppssssss sabo jelah hahahahha. compare dgn lagu2 dia yg lain, lagu ni ok la. tp sy dgr skali tu je kak, lps tu x dgr lg dah. takut2 kang tminat plk kat NL. muahahahhahahaha tidaaaakkkkk

    tp klu org lain nk minat NL, sy xde masalah.. jgnlah bimbang dicerca, kakak. selera org xleh dipaksa mengikut selera kita hehehhehe

    • akak pun dengar sekali ke 2 kali camtu je.
      tu pun dalam radio. takde la download bagai.
      tapi at least dengar sekali 2 pun rasa best dah.
      lagu CMB tu dengar lapanploh kali pun tetap rasa tak best. heh.

  3. percayalah..semua lagu najwa latiff best best..
    ila siap buat koleksi
    ce dengar lagu dengan sleeq tu..perghhhhh suka bangat sihhh

  4. sentujuuu!lagu ni best kan?lirik pun dasat..mendalam jek maksud dia. :-S mmg dah tersuka dah ngan kosong nih.lagu lain..entahhh

Comments are closed.