Cici masuk wad

20120501-211139.jpg

Bersiaran dari SJMC.
Cici masuk wad sebab nak scan bengkak kat pipi dia tu.
Cepat sembuh sayang…

4 thoughts on “Cici masuk wad

  1. Moga cepat smbuh Cici..Kak nk request klu blh entri kan psal sakit Cici ni,dpt gak la skit ilmu psal sakit ni. Mana tau akan dtg ada yg bhdpn dgn masalah mcm ni dpt kongsikan ilmu yg ada… =)

    • boleh tu boleh tapi tu la akak ni kemalasan kedaung.
      tengok kalau ada kesempatan akak try blog kan ya..

Comments are closed.