Call me Lady MaMa

semalam lepas maghrib aku tumbang.
bukan tumbang apa la. maksudnya lena.
encik z tapau burger. lepas makan burger, maghrib dan seindah sakura, terus aku masuk bilik.
bukak kipas baring.
taktau la rasa letih. dan perut rasa tak sedap.
encik z masuk selimutkan aku lalu mencium dahi ku.
ewah perlu ke cerita?
pukul 12 tengah malam terjaga.
tukar baju semua. isyak.
tengok twitter. pastu ada whatsapp adik beradik tiri.
dengan rakus aku masuk blog rye guna bb ja.
lalu terkekeh kekeh gelak.
korang dah baca ke belum ENTRY NI?
kalau dah, bagus. kalau belum sila lah. he he he.
Lady MaMa oi lawa.
aku suka orang muka camtu.
lembut-lembut.
jari-jari dia cantik.
tak mekap mana pun.
muka plain tapi lawa.
patut la En Z tergila.
patutla ada orang jeles.
kehkeh.
nampak saja macam kat blog macam bold.
kat luaq lemah gemalai.
suap buah masuk mulut pun slow.
aku serupa nak tepuk buah tu masuk mulut dia slow slow sangat.
hahaha.
sorry kak.
ailepyu.
tetiba nama aku jadi lady MaMa kan.
mengapakah lady MaMa. biarlah rahsia. ceh.
bab suap buah masuk mulut tu lawak la.
ya ya aku makan rojak time time tu.
dan aku bab makan memang lembab.
kawan-kawan yang pernah makan sepinggan dan tidur sebantal dengan aku tau la betapa slow nya aku kalau makan.
kuis sana kuis sini.
tang En Z tergila tu lagi buat aku kekeh kekeh.
walhal aku yang tergila kat En Z. haha matikla..
ok dah la tu ja.
yang penting me lap u tu rye.
nanti mai KL lama sikit na.
kak bawak hang pi makan nasi ayam mahai.

13 thoughts on “Call me Lady MaMa

  1. dah baca tp komen kat entry awak yg kakak kawasan melawat kawasan..mengapakah byk kawasan tuh :-S apa pon sy enjoy baca blog korang semua..u made my day gitu (F)

  2. alamak aritu x perati la plak akak makan cemana.. sbb bizi melayan kari hantu tu hahahaha

    lemah gemalai uolssss

  3. hahaa mmg kt luar lemah lembut org nye
    kadang ko ckp pn aku xdengar
    ke tu sbb aku yg pekak..hahaha
    kt blog mmg x sama dgn realiti..

    • tu sebab ramai tertipu dengan lakonan aku kot. haha.
      hah aku cakap pelan ke?
      rasa suara aku yang paling memetir2.
      ntah2 aku ada split personality kot? kui kui..

  4. MMG!! SLOW hamat hahahaha pastu kalau dia lapar.. mcm nk telan seperiuk.. bila dpt makan.. habis pun tak.. itulah lady maya eh mama!! 😀

Comments are closed.