BaiBai Boss..

my 2nd boss is leaving. for good.
retired.
aha I ada 2 orang boss.
yang nak pergi ni bukan kak as yer.
kak as ada a few years lagi.
yang ni ialah CKH.
tapi dia uruskan projek so takde la banyak sangat kerja dia suruh I buat pun.
tapi tapi tapi bila sampai tahap cerewet dia, boleh pusing jugak I dibuatnya.
I ni memang agak beruntung.
kalau dapat boss ramai pun baik-baik je.
takde pun nak suruh I buat kerja berat-berat.
yer, I memang beruntung. dan I bersyukur.
farewell party pun telah dibuat.
macam biasalah, I yang uruskan A to Z.
tapi i buat secara secara secret.
almaklumlah,  secretary ni kan secretly run the world.
well….

4 thoughts on “BaiBai Boss..

Comments are closed.