Rimas Wakluuuu….


: : zam si photographer sengal : :
gambar-gambar ni semua disnap pada 2 tahun 4 bulan yang lepas.
aku tak pernah update kat sini sebab menunggu CD lambat nau.
pastu bila dah dapat nak resize bagai tertangguh punya tangguh punya tangguh.
sampai la la ni.
tapi oleh sebab blog aku. maka nya aku punya suka la nak letak gambar tak pakai tudung ke, tak pakai baju ke, tak pakai seluar ke, tak pakai coli ke #eh
kalau tak suka, tak payah sesibuk nak skodeng kat sini.
kalau suka lak, tak perlu jugak nak puji puji aku sangat.
aku tau aku cantik *petirrrrrrrrrrrrrrr
ada banyak episod ni. kau hadap jer la.
pada R, kau jangan risau. aku dah bagi password blog aku ni kat laki aku.
esok lusa kalau aku mati, dia delete terus blog ni.
so kau tak payah risau aku masuk neraka ke hapa yer.
kau tu dah cukup amalan ke? confirm masuk syurga? tak tau lagi kan.
kalau tak mampu nak tambah pahala, tak usah nak tambah dosa. *peringatan untuk aku of coz la
kalau orang tu takde masalah dengan kau, tak payah la nak cari pasal dengan orang tu.
sampai sekarang aku masih tak paham apa yang kau ‘RIMAS’ benar dengan si payiet tu.
salah apa dia kat kau yang kau ‘RIMAS’ benau kat dia?
dosa apa dia kat kau sampai gigih kau up entry ‘azwana alia’ tu?
tak payah rimas sangat la.
pikir engkau punya rimas je. orang lain rimas dengan kau ada kau pikir?
macam biasa. banyak lagi nak dientry kan. nantilah.

29 thoughts on “Rimas Wakluuuu….

  1. Malu la pada diri sendiri. Dah tua tua pun nak menyindir sana sini, fitnah sana sini. Rimas? apa kene mengene aku ngan kau?

    • gila loser umur masing-masing dah tua berjanggut nak la jugak bergaduh topik hang kawan sapa, hang geng mana. banyak betul masa terluang pastu tak pasal-pasal terbuang sekali masa aku yang ibarat emas permata nih.
      eh macam copy paste je ayat ni? lantak.

  2. nampak sangat awak dah “rimas” ngan org tu kan…eh cantik gambar diatas, buat kenangan gitu (*)

    • kalau rimas takkan korang boleh pegi tengok wayang sama-sama, beli popcorn sama-sama, makan secret recipe sama-sama.
      tapi tak mustahil jugak dia rimas dengan kau kak.
      ntah ntah dia kawan dengan kau sebab dengan niat nak sakitkan hati aku je tak?
      sorry tak menjadi yer.
      last last dia sendiri sakit hati sebab kita masih konsisten berkawan. heh.

      tapi just ingat je la, takyah nak hegeh-hegeh lagi dah dengan dia.
      takyah nak pegi tunjuk video gambar bagai.
      ujung ujung dia kata kau yang muka tak malu nak kawan dengan dia.

      busuk hati punya orang.

Comments are closed.