MV Forex Mid Valley

jumaat lepas lepas molek je dapat gaji terus aku gi midvalley mau tukar duit.
yer la tukar duit nak gi ho chi minh tu la.
yer yer yer entry tertunggak ini.
first time kot tukar kat MV Forex Mid Valley ni.
selalu pun pegi nampak cam ramai nya orang dok q tukar duit kat sini.
mesti mereka bagi rate yang munasabah kot.
so buat kajian compare sana sikit, sini sikit.
yer memang rate MV Forex ni murah dari money changer yang lain.
terus q dan bertukar wang.
USD = 3.065
DONG = 0.165
kot korang ada nak travel memana, cer la buat perbandingan.
kalau kot ada money changer tempat lain yang bagi rate lagi munasabah, sila roger-roger aku yer.
aterr.. kata selalu travel, kena la cari yang terbaik. ye dok?

10 thoughts on “MV Forex Mid Valley

  1. tingkat berapa? wing mana?
    ( ceh! ye ye tanya..mcm selalu nauuu tukar duit..bluwekk utk diri sendiri 😛 )

    • insyaAllah kalau ada rezeki lebih bulan 12 la nak jalan jauh.
      tapi tu la bergantung pd kewangan gak. huks..

  2. MV Forex & Wawasan Sentosa memang TERBAEK! Selalu jer tukar kat sini. Selain tu, kawan2 kata, kat Chow Kit pun boleh dapat rate best jugak. Cuma saya agak was2.. hehehe… Tapi kalau tukar banyak sangat, prefer call yg dekat Jln Masjid India, mintak derang datang bank. Selamat sket rasa. Ada polis…hahaha… Tapi… tapi lagi… hehehe… itupun kalau selepas dikira2, tak banyak beza dengan MV Forex/Wawasan Sentosa. Setakat beza singgit dua, panggil jer money changer tu datang bank. Takut woo.. bawak duit banyak2 pie soping complex. Sekali kena tarikkkk… haaa… nganga ko! Ishh.. Nauzubillah…

Comments are closed.