Haron vs Aaron

korang rasa gambar ni betul ke atau super impose?
kadang-kadang aku nampak cam betul. kadang nampak cam tipu.
isu nama aaron aziz ni dah berleluasa dah kat twitter.
tapi dia nafikan ek?
tapi kan. kalau betul nama dia buat apa dia nak nafikan ye dok.
apa salahnya haron. dia jadi artis dia tukar aaron.
suka hati dia la kan.
yang kita kita ni nak menyebok apa kes.
bukannya dia tukar nama kita pun.
bagi aku biar je nama tak berapa best, tapi perangai best.
dari nama kau pepanjang konon urban omputih sangat, tapi perangai cam hawau.
pastu siap perli perli plak nama orang kekampungan bagai.
nama kampung takpe kot. dari perangai kampung. heh.
nama saya normaya. saya ok.

16 thoughts on “Haron vs Aaron

  1. kekekkee sweetnye bang haronn.. yelah pada aku biarlah dia nk boh nama apapun..
    tk kacao org.. as u said dia tk penah pun kutuksss org nama kg2 ni..

  2. ntahnye..biasa la artis tukar2 nama
    nama glemer katanye..kalo btol xyah la nafikan kan
    tp kalo isu ni xbtol, mmg cute gile sape punye keje ni
    hahhaaa gambar abg haron tu selenge gile

  3. nama btul org pon dorang nie rajin jek nk jdkan isu??!! ini la kelebihan internetkan..klu btul ler Aaron Aziz mmg sahih ler dia nie comey orgnyer….innocent jek muka!!!

    • so takyah la mimpi2 kita ni nk jadi artis.
      baru jadi blogger suam2 kuku pun dah memacam kena keji.
      ni kot sok kita2 jadi artis, habis semua dalam kain kena selak.
      huh.

  4. wey kak, *** penah tau kata kat nama anak-anak aku. dia kata – eh nama anak-anak hang semua dengaq macam suciiii ja kan? –

    aku dah wtf? abis takkan aku nak buh nama anak aku Johnny Walker dengan Pamela Anderson plak.

    serba tak kena. buh nama elok pun kena tanya, buh nama moden pun kena kutuk.

    • kalau dah suka ‘mengkaji’, ceni lah romannya.
      semua benda nak dikaji. semua benda nak dikomen.
      apa pun tak boleh!

  5. pun nak dijadikan isu. ntah apa2 la dorang ni…
    biyauuu ler dia nama apa pun..

  6. nama tak cantik tapi budi pekerti cantik tak pe, jangan nama canggih cam pelakon/penyanyi tapi mulut longkang sumbat, tak de guna nya. Pompang lebih

Comments are closed.