Happy 57th Birthday Mama

hari terakhir mama nak balik taiping hari tu, aku arrange birthday celebration kecil-kecilan untuk beliau.
birthday mama 20 mac. kira sambut in advanced gitu la on 16 mac. kitorang adik beradik jer.
beli karamel kek dari rohana. pastu balik tu singgah pasar malam bandar baru sentul beli satay.
pastu diserahkan tugas pada caca & yaya untuk surprise kan mama.
siap ditutup mata opah nya. pastu tarik ke hall.
dan surprise!!!
terpancar kegembiraan kat wajah mama. i love u mama 🙂
aku tak perasan rupanya aku terbeli magic relighting candles.
lilin magik kata kau.
dah hembus tiup tiup pun tak padam apinya. kalut.
last last encik z cabut lilin tu campak dalam air ehehe.
selamat hari jadi yang ke 57 tahun mama.
semoga mama panjang umur dan dikurniakan kesihatan yang baik.
kami semua sayang mama. forever n ever (L)

9 thoughts on “Happy 57th Birthday Mama

  1. komain bersungguh muka si YAYA niup lilin dgn opah.. hahaha
    last2 lilin tak padam2.. wakakaka…

    hepi bufday opah, moga panjang umur.. amin2

Comments are closed.