Handicapped Handicrafts


: : nur ain, danisha & danish yang macam macam peel tapi comel : :
esoknya tu dah tak guna servis si yusop pentipu, intan sudah arrange dengan travel agency vinatoday travel.
nak ke chu chi tunnel. bayar sorang 9USD je. murah kan.

: : tour guide namanya miss ten : :
kitorang naik mini van tu.
hmmm ada dalam 20 orang kot sekali.
perjalanan ambil masa dalam 2 jam jugak.
on the way singgah dulu kat handicapped handicrafts.
orang-orang OKU buat kraftangan memacam dalam ni.
tapi kebanyakan berunsur kulit telur. memang unik ah.
mahal so tak beli. nengok nengok je la.
stop kat sini dalam setengah jam.
pastu baru gerak teruskan perjalanan ke chu chi tunnel.

4 thoughts on “Handicapped Handicrafts

    • macam aku rumah dah la kecik.
      nak letak benda2 kraf gini memang tidak la.
      jadi sampah sarap je nanti huhu

Comments are closed.