Rose Centre, Cameron Highlands

seterusnya.
turun bawah terus lunch.
ada satu kedai makan bebetul kat simpang turun boh centre.
sokayyy la makanannya sedap jua.
masa ni baru la ada angin tiup yang sejuk sejuk.
kalau tak, cam memanas jugak jer cameron highlands ni.
huhu..
lepas makan terus ke rose centre.
aku dah pernah ke sini dulu.
boleh baca entry tu kat SINI, SINI & SINI
mama & bebudak kenit 2 orang tu mengagum ngagum je la dengan bebunga yang ada.

: : sebelum jumpa bunga, jumpa patung dulu : :

: : rose merah dan rose pink : :

: : semua bunga diciumnya : :

: : mama dengan aku pakai baju biru. dua sepupu tu baju pink. baju dorang tu aku beli kat KL Bird Park hari tu : :

: : ratusan mawar : :

: : snow white : :

: : sebenarnya caca nak tunjuk zodiak LEO kat atas tu, tapi dah macam berjoget cucuk langit lak romannya : :

: : tu cium bunga lagi : :

: : berlakon sangat si caca : :

: : mommy, caca nak bergambar dengan atuk kacang! : :

: : cheeky face of caca! : :

: : masa nak bergambar 3 beranak ni, aku suruh la caca turun. tapi dia taknak. dia jawab ‘takpe, caca sembunyi kat belakang’. ada la dia tu kat bawah tu. sabar je la : :
oh yer, kau nak naik atas ke atas memang kena menapak memanjat tau.
memang agak melelahkan la.
tapi dah sesekali datang cameron highlands, harus la mendaki jua.

: : rumah kasut & naga terbang : :

: : sebenarnya ada tangga tinggi lagi belakang tu, tapi semua dah tak larat : :

: : semua tempat direquest nak bergambar : :

: : pokok yang cantik diberi nama lady’s shoes : :

: : candid : :
oh dah jom balik!
*tension nya nak tulis caption sesatu. pfttttt… :-[

4 thoughts on “Rose Centre, Cameron Highlands

Comments are closed.