Pose & Potong Kek

ni aku letak sikit gambar adil & yana pose pose kat dalam bilik tidur dengan potong kek.
bila dah usai semua kan, baru aku perasan yang dorang takde pose kat pelamin langsung.
agak membz kot semorang masa ni.
kengkawan adil pun dok putus putus datang.
takpela, gambar lain pun dah banyak kan, adil?
pose pose kat atas tu semua kebanyakan idea dari aku yer.
encik z tu nama je photographer, tapi kurang arif bab bab pose pose maut ni.
maka nya aku lah assistantnya.
arahkan adil ngan yana pose begitu dan begini.
potong kek plak.
peristiwa lama berulang kembali.
aku terlupa yang ada beli kek, boleh???
sapa ke yang ingatkan.
so laju laju amik kek terus suh diorang pose.
tu pun veil si yana dah terbang dah. balun.
btw, kek ni aku sponsor. eceh.
gambar kahwin adil & yana ni semua disnap oleh encik z.
kalau kot ada sesiapa yang nak buat event tunang, nikah, kahwin, birthday party, family day dan sebagainya, dengan bajet yang minima, boleh contact encik z ya.
bayaran amat-amat berpatutan, insyaAllah.
boleh kauwtim mengikut bajet korang 🙂
nanti aku letak gambar-gambar outdoor shooting lak k.
setakat entry ni ditaip, aku belum upload lagi gambarnya.
later ya..

8 thoughts on “Pose & Potong Kek

Comments are closed.