Makan, Makan & Makan

memory card reader hilang la plak.
bagaimana mau transfer gambar?
kena beli memory card reader baru la nampak gayanya. pfttt..
untuk tidak membiarkan blog ini terdampar sepi, aku update la jugak yer.
gambar-gambar makanan yang diambil sepanjang beberapa minggu lepas.
dan paling terbaru. malam tadi.
1. nasi himpit dan kuah kacang.
dah macam hari raya ok.
breakfast kat cafe.
2. roti boy & ice coffee.
of coz di roti boy. di wangsa walk sana.
jalan-jalan di petang hari bersama sang suami.
3. oblong beef burger.
promosi di lanai kijang.
makan bersama sang suami dan sang payiet.
4. red velvet!
payiet bagi sempena persahabatan kami yang tiada ulung bandingnya. ulung kerrr?? #TDDMKA
5. sup tulang, telur dadar, nasi putih & sambal belacan.
malam tadi hujan lebat gila kan.
patutnya encik z ada training hoki, tapi hujan melebat sesungguh so training kensel.
aku teringin plak nak makan sup.
gara-gara tengok ain upload gambar dia masak sup kat facebook.
so singgah tanjong @ rampai.
pekena sup tulang. terangkat!
lepas ni kalau aku pemalas, aku up entry cenggini jer la yer.
main copy paste dari facebook jer. 😛

8 thoughts on “Makan, Makan & Makan

  1. patut la berjaman kami menunggu gambar.. hiks.. xpa janji ada.. daripada kami. kah kah kah

    eh bukan kah SC card boleh dicocok terus ke netbook tanpa perlu card reader?

Comments are closed.