Makan di Marche

last week pergi makan kat restoran marche. kat the curve.
first time makan kat sini. tanpa paksaan sesiapa.
nama pun first time, harus terbangang-bangang nak order.
konsepnya ala-ala kau makan kat food court.
food court jusco dulu-dulu.
diberi satu kertas. ada kotak-kotak bertulis jenis makanan.
kau pergilah order di stall yang kau suka.
aku ambil set lunch sebab itu yang paling murah. kah!
air pun yang paling murah jugak. kah kah!

: : dragon fruit, ice apple, strawberry juice : :

: : ayam yang penuh isi. walaupun tak suka ayam, gigih gak order dah kata tu yang paling murah : :

: : chicken crepe : :
rata-rata makanan dan minuman dalam ni mahal bebenau.
datang sekali ni, aku tak rasa nak datang dah kot.
korang siapa yang selalu gi marche ni, cer citer sedap benau ke makanannya…

17 thoughts on “Makan di Marche

  1. aku pernah makan dulu… salmon dia sedap.. tapi itu duluuuuuuuuuuu dan aku ingat lagi aku minum air dragon fruit.. sejak tu aku peminat buah dragon fruit

    • aku pun tak berapa suka weyy daging banyak isi.
      aku suka tulang temulang.
      tapi dah kata itu yang murah, zasss jew leww..

Comments are closed.