Lawak… Lawak…

lawak tak kejadian kat atas nun?
mungkin bagi korang yang membaca tak berapa lawak la.
tapi masa aku & ernie di tempat kejadian memang tergelak gelak la kitorang.
kekdahnya kitorang dok melepak kat restoran mamak pekena cheese nan dan mengeteh.
bila nak balik tu tetengok kereta ernie dah dok bawah khemah brader meniaga char kuey teow ni ha.
siap bonet kereta ernie diorang letak barang-barang.
sabar je la haihhh…
kenapa la tak ask around kan. boleh ler si ernie alihkan.
sib baik belakang kereta ernie tu kosong. so makcik tu boleh la reverse nak keluarkan kereta dia.
macam-macam hal…

17 thoughts on “Lawak… Lawak…

    • betul betul. mana boleh.
      hari tu situ dah penah kena terjah dgn dbkl.
      tapi tak serik la kot dema.

  1. ingatkan kereta tu terjah masuk gerai. kot sebab sedap sangat tak buleh dah parking jauh-jauh.

  2. aku lg terkejut.. naper la keter aku tiber di dlm sebuah gerai owh sungguh tak paham….. abg kedai tu leh senyum simpul lak…..

  3. siapa lebih berhak… walaupun dia lebih otai kat area tuu, kalau aku mmg aku sound kuat2.. kau ingat kereta aku meja makan kedai kau???

  4. hahahahah 😀 mmg lawak…
    mati2 saya ingat ada keta terbabas langgar gerai ke apa (sampai mcm nak tercium montot org tgh meniaga ke..)
    rupa2nya…
    dorang nak open gerai kat situ, kat tmpt org park keta kisahnye….
    hai la mcm-mcm eh? 😀

    • gamaknya mmg biasa dorang meniaga situ bukak stall takde orang park kereta kot.
      tetiba je ada seketul viva cantik punya pose kat situ.
      nasib leww kan.
      sapa suruh meniaga kat tempat org parking kereta. ehe..

  5. lawak mmg lawak Kak tp indirectly owner tu perli dats y dia buat mcm tu.Sib baik pompuan klu lelaki mau bgado da dgn tuan kedai tur..aper la org tu buat mcm tukan…

Comments are closed.