Kemunculan Syana

minggu ni aku masuk kerja pukul 8 pagi – 5 petang.
macam biasa lah follow encik z sebab waktu kerja dia 7 pagi – 4 petang.
memang dalam sebulan atau 2 bulan waktu kerja dia akan bersimpang siur.
sebab balik awal, petang hari tu selalu lepak lepak kat cafe dengan kaktin & payiet.
tapi semalam kitorang tukar selera lepak kat museum cafe kat sasana.
pastu nampak chocolate bar.
kaktin kata si syana teringin.
terus payiet halo halo cocoi tanya dia kat mana.
nak suruh amik pass kan kat syana.
tup tup dedua ketul sekali muncul.
sempat la bergossip 2 mulut dengan syana.

: : curi dari blog syana : :

: : syana buat bisnes muruku sekarang. siapa berminat boleh roger beliau eh : :
ok tu jer.
update blog dengan mencuri gambar orang pun best jugak kan.
ehe.

6 thoughts on “Kemunculan Syana

Comments are closed.