Galeria Time Tunnel, Cameron Highlands

kami ke galeria time tunnel.
tapi tak semua masuk pun.
kaklong sekeluarga tak masuk.
maka kami yang selebihnya ja la yang masuk.
aku dah pernah pergi galeria time tunnel ni dulu.
boleh baca entry KAT SINI ya.
Galleria Time Tunnel is one of a kind memorabilia museum found only in Cameron
Highlands. Instead of displaying the usual items with historical values, visitors will
find plenty of antiques that bring you a sense of nostalgia. As you walk into the
building, visitors will find more than 1,000 artifacts on display that took the owner
quite some time to collect it.
takde apa nak diceritakan sangat.
layan gambar je lah yer..

: : iron dulu dulu : :

: : formula matematik yang menarik tertarik kau memang da bomb : :

: : propa sangat : :

: : penarik beca : :

: : ubat gigi darkie. nama lama bagi ubat gigi darlie : :

: : nie dah kat luar dah : :
keluar je terus gi makan kat kedai dekat dengan time tunnel ni.
memang situ je satu kedai makan ada.
so semua pun fokus ke situ.
tapi lauk pauk dah banyak habis dah.
makan je la apa yang ada.
sebab mikir hazab nak tempuh jem kang, dah kelaparan.
masa nak tunggu makan tu, encik z takde.
so satu kerusi memang dah aku reserve la untuk dia.
tiba-tiba datang sorang pompuan ni, tak semena mena dia terus amik kerusi tu.
takde la kita ni kalau tengok satu table tu penuh orang, mesti kita akan tanya dulu betul tak? ‘ada orang tak kerusi ni?’
ini tidak, main sauk je.
pastu laju plak tu jalannya.
aku sound la ‘eh cik, ada orang ni’
tanpa pandang muka aku, terus dicampaknya kerusi tu.
dah pandang tidak, sorry apatah lagi.
sangat biadab ok.
adil & yana pun terkejut tengok.
apa lagi, terus la aku bebel bebel.
sebab table dia sebelah aku jer.
adik beradik dia yang lain perasan.
diam je.
dia pun perasan tapi siap buat muka tahi.
sakit otak punya orang. (&)

11 thoughts on “Galeria Time Tunnel, Cameron Highlands

  1. kak. lain kali tangkap gambo org tu tempek kat sini.. br tahu adab ckit.. huhu.. benci org mcm tu.

Comments are closed.