Dah Takde


: : ini dark chocolate cake. bukan kek daim : :
hari tu aku gi IKEA teringin nak makan kek daim.
tapi malangnya dah takde.
dah diganti dengan dark chocolate cake. 🙁
so korang yang dah lama tak ke IKEA, tetiba teringin kek daim.
memang dah takde tau. huhu..

14 thoughts on “Dah Takde

  1. Kak ya kek daim dah lame xde, sy dah byk kali pegi alasan dorh dah habis… sy pegi seawal pagi ni pun dah habis… ape hengat sy ni budak tadika ke….

Comments are closed.