Dah Tak Kawan Rupanya

pada korang readers aku yang tertanya-tanya kenapa update aku dah tak masuk dalam dashboard blog korang, adalah kerana sebab dibawah.
Friend Connect will be retired March 1, 2012
As previously announced, we are retiring Google Friend Connect for all non-Blogger sites on March 1, 2012. We encourage you to create a Google+ page and place a Google+ badge on your site. When you bring your community of followers to Google+, you can use new features like Circles and Hangouts to keep in touch.
google friend connect dah tak kawan dengan wordpress.
gaduh barangkali.
yer blog aku ni wordpress yer bukan blogspot.
tu atas tu kosong jer.
followers semua sudah cabut lari.
ehe.
siap ada yang message-message tanya aku kenapa lama tak update blog walaupun tiap-tiap hari ada je aku up entry kan.
jalan penyelesaian?
aku taktau macam mana nak letak balik widget follower tu.
amy tengah dalam proses penyiasatan.
tapi let say kata memang dah tak boleh letak, sokayyy.
korang boleh je nak nak subscribe blog aku ni tapi korang kena key in secara manually dalam blog korang.
kena manually taip url blog aku ni kat dashboard blog korang.
paham tak?
kalau tak paham, sila tanya kepada yang pakar.
kalau tak boleh gak, pun sokayyy.
biasanya aku update blog aku auto publishkan pukul 9 pagi, 12 tengah hari dan 3 petang.
tu kebiasaanlah.
ada kala nya terpeleot jugak.
so korang terjah je la blog aku waktu-waktu ni.
ote? masalah selesai?
bagus. (Y)

10 thoughts on “Dah Tak Kawan Rupanya

  1. Oh..ptt la takde kat dashboard. Tertanya2 juga. Rupanya begitu.

    Tkpe Mya, sy mmg masukkan blog awak dlm bloglist kat blog saya. Jadi… acapkali awak update.. plinggg…napak entry baru awak.
    Hihi.

  2. kita mmg taip blog akak ni kat blog list…sentiasa nmpak kalo berupdate 😀

  3. tapi blog kak amy still masuk dlm dashboard saya sis..dia pon guna wordpress kan.
    nape blogspot n wordpress gaduh..huhu

Comments are closed.