‘BOH’ Tea Centre Sungei Palas

keesokan harinya.
tak mahu peristiwa semalamnya berulang, so kami bangkit lebih awal lagi.
tapi awal takde la pun awal sangat.
pukul 10pagi lebih jugak la baru gerak dari resort.
terus menuju ke boh tea centre di sungei palas.
alhamdulillah sampai ke puncak walaupun penuh berliku.
jalan masuk ke dalam tutup.
kena park kereta kat belah bawah pastu kena menapak naik. huhu.
sib baik cuaca nyaman nyaman gitu, takde la berpeluh ketiak ke hapa.
entry ni penuh gambar kat sini jer.
korang pun scroll la pepelan tengok na…
aku pemalas dah nak cerita bercaption bagai.
korang tengok gambar pun sokayyy kan.
aku tak pernah sampai sini lagi, maka nya adalah agak sexcited.
bebudak apatah lagi la kan..
so korang kalau gi cameron highlands, jangan lupa singgah sini na.
untuk keterangan lanjut boleh check it out kat http://boh.com.my/

2 thoughts on “‘BOH’ Tea Centre Sungei Palas

Comments are closed.