Bersiaran Langsung dari Ho Chi Minh City

assalammualaikum korang…
hari ni hari ke empat aku kat ho chi minh.
esok petang dah nak bertolak balik dah.
tadi pergi ben thanh market shopping sampai susut wang di poket.
aku berjaya pergi mekong tour, chu chi tunnel, war remnant museum, post office.
tapi kan… cam ada cerita sedih sikit la.
takpe tu nanti aku story k.
btw, aku menaip ni dari office consulate general malaysia di ho chi minh.
hebat tak, hebat tak? poyo je ehe. (H)
ok korang stop sini dulu. susah benau nak menaip. keyboard keras.
nak pergi massage jap.
ok bai. 😉

18 thoughts on “Bersiaran Langsung dari Ho Chi Minh City

  1. posing dah macam bini Ho Chi Minh. kan? macam la ho chi minh tu orang. ka memang orang? macam nama orang ja. terus rasa tu ialah perdana menteri mereka. kahkah.

  2. yela ho chi minh tu org lah.. mcm tokoh diorg ni la.. tak sure perdana menteri die ke hape ke… panglima ke ape ke.. nnt aku cek balik.. ko perasan tk mya.. setiap tempat ade kepada ho chi minh ni..

    kat chuchi tu mmg ade.. kat palace tu pun ade… kalu ko perasan lahhh.. kat muzium mmg lah ade jugak..

    sekian

    • kira ho chi minh ni orang besau vietnam la kan.. ok ok.
      kalau dah kata orang besau, gamaknya la kot kepala ho chi minh ni merata ek?

Comments are closed.