Ber Oren Oren Ler Kita..

ok cerita ni hampir 3 bulan yang lepas.
kenduri kahwin adil & yana kat taiping.
tema oren. so ber oren oren lah semua.
tugas aku dihari kejadian ialah jaga yaya & caca sebagai flowergirl.
pastu menjaga pengantin dan rombongan dari melaka di meja pengantin.
juga memberi goodies goodies kepada tetamu.
dan lain lain lah bila perlu.
rombongan dari melaka stay kt homestay kat TLJ gak.
dekat jalan kaki je.
so bila masa dah time, tunggu dorang kat simpang je untuk berarak.

: : mahathir & nurul liyana : :

: : jadi flower girl tapi namo senyum. apakah wahai caca? : :

: : pengapit ejad & mira : :

: : yaya & caca gagal la jadi flowergirl. napa tak senyum anak-anak? : :

: : crowd dari melaka : :

: : renjis dipilis : :

: : sanak saudara dari belah arwah abah : :

: : makan time : :

: : suap time : :

: : bila tak disuruh baru nak merenyih kan : :

: : crazy face : :

: : saudara mara sepupu sepapat semua dari side mama : :

: : mama & anak-anak with cucu : :

: : mama dengan anak-anak seramai 3 ketul sahaja : :
gambar family kitorang ni diambik dah petang lewat benau.
abang long pun dah tidur.
cici pun dah meragam.
pengantin pun dah letih.
tapi aku ajak jugak-jugak.
aternyaaa… nanti kang takde lak gambar family.
nak amik awal-awal semua tengah membz.
so jadi la gambar keluarga yang kelabu hasap ni ha..
sokayy la, janji ada kan..

: : last but not least : :
gambar banyak beratus ratus korang yang friend dengan aku boleh cekidaut kat facebook aku ya.
ada lagi 2 entry pasal wedding adil ni. sabar ya…

10 thoughts on “Ber Oren Oren Ler Kita..

  1. aku syak caca tak suka dipaksa2 kot..
    tu yg memoncong jer molot. nak buat aksi sendiri.
    takmo terkongkong…kata ko!

  2. flowergirl saya dulu pun namo senyum..nervous kot bebudak ni bila org reramai dok nengok dia..hehe

Comments are closed.