Apa Kelas Pergi PD #eh

ingat lagi ENTRY NI?
takde maknanya aku  beli barang tu semua untuk diri sendiri.
tu untuk family day department aku lah. kat PD nun.
aku salah sorang committee yang dipertanggungjawabkan beli hadiah untuk games.
berbekalkan duit yang dibeli, aku pandai pandai la bahagikan.
maka dapatlah barang-barang tersebut.
tapi malangnya, walaupun aku bertungkus lumus untuk family day ni, ujung-ujung aku tak dapat join. sedih sikit la di situ.
tapi what to do. takde rezeki.
kenapa aku tak boleh join? sebabnya… sebabnya…
aku nak pergi cuti-cuti laaa… macam entry aku yang NI.
nak ke mana? ada yang dah tau ke? yang dah tau tu buat-buat taktau je la.
dan pada yang taktau tapi nak tau.
aku bagitau eh.
kalau taknak tau, boleh syuh syuh main jauh-jauh.
ai nak pergi ho chi minh uolls! yer ho chi minh di vietnam sana.
yiba yiba…. 5 hari 4 malam.
ai nak pergi hari ni. flight pukul 7.40 malam karang ni la.
makanya hari ni ai half day.
aku dah set satu entry untuk each khamis & jumaat pukul 12 tengah hari.
so takde la korang boring sangat kan. hari ni entry satu ni je ok.
kesian encik z kena tinggal lagi.
yer, aku tak pergi dengan encik z.
aku pergi dengan skandal aku kat facebook #eh
tempat-tempat cadangan yang hendak dilawati
Sungai Mekong
Chu Chi Tunnel
The 100 Years Red Cathedral
War Remnants Museum
Reunification Palace
Shopping di  Ben Thant Market
Massage & SPA
Malaysian Embassy
harap-harap kesampaianlah semua. amin.
Ho Chi Minh! tunggu kedatangan kuuuu…
P/S : entry cambodia pun tak mula lagi, nak pergi ho chi minh plak kan. nice!

21 thoughts on “Apa Kelas Pergi PD #eh

  1. kak balik dr HCM, siapkan entry cambodia tau…kt ingt nk g sana…ekeke

    kebetulan akak pergi ni sama plak dgn kawan kt…entah2 bertentang mata kat HCM nanti…

    HCM best!

    • doakan akak mempunyai tahap kerajinan yang tinggi untuk mengupdate ya..
      pemalas benau rasanya haihh..

  2. Ala..nak ikut…awat tak ajak saya, saya pun kawan di facebook juga. #eh #tetiba. Teeheeee 😀

Comments are closed.