Adakah Aku Menghadapi Masalah Mental?

Pertama: Anda sentiasa menghadapi masalah untuk bangun tidur

Kedua: Tengkuk anda sentiasa merasa sakit dan susah untuk memusingkan kepala

Ketiga: Rambut anda sentiasa kusut masai setelah mandi dan menggunakan syampu terbaik

Keempat: Kepala anda sentiasa merasa pening dan seperti berada di awang-awangan

Kelima: Berat badan anda terus meningkat dengan mendadak walau pun telah berusaha keras untuk mengurangkan berat

Keenam: Anda sentiasa merasa letih yang amat sangat dan sentiasa mengeliat

Ketujuh: Anda sentiasa merasa fikiran terlalu sempit

Kelapan: Anda sentiasa merasa diri anda terlalu kecil dan selalu dipermainkan

Kesembilan: Boss sentiasa marah dengan anda

Kesepuluh: Anda sentiasa basah kuyup ketika keluar makan tengahari walaupun berpayung

Kesebelas: Anda sentiasa dan selalu merasa penat yang amat sangat

Keduabelas: Anda sentiasa merasa diri tersepit

Ketigabelas: Anda sentiasa merasa kehadiran tetamu asing.

Keempatbelas: Anda sentiasa merasa seperti hendak demam dan selsema serta kepala merasa panas

Kelimabelas dan akhir:

ANDA SENTIASA MERASA…….. KESEORANGAN DAN MERASA AMAT TAKUT………… SEPERTI ADA SESEORANG BERADA DI DALAM RUMAH…………………..HE…HE…..HE……

matiklaaa semua simptom di atas aku selalu rasa.
adakah aku sedang menuju ke arah sakit mental?
aaaaaaaaaaa….
takuittttttttttt…
*pinksun

14 thoughts on “Adakah Aku Menghadapi Masalah Mental?

    • err.. kau pun sama eh ada simptom di atas?
      tu la.. aku dah lama sian dgn laki aku tu..
      dapat bini cam aku. asyik meroyan jaa.. huhu..

    • kalau mental mungkin tak boleh nak bekerja secara gemilang dan terbilang kan?
      *gemilang la sangattt… #TDDMKA

  1. akak jangan camtu, kalo nak jaga kesihatan cubalah makan supplement…kita bila umur dah meningkat memang akak rasa camtu…kalo akak x sihat nanti xleh update blog pulak…

Comments are closed.