2 Ribu Ai Tell U

selalu unique visitors aku sehari paling banyak pun 1000 ja.
tapi kadang-kadang tak sampai pun.
weekend kadang-kadang 400 – 500.
tapi hari tu aku tengok statistik kat nuffnang.
13 mac. unique visitors aku 2072 oh.
terperanjat ai.
terus korek kaji 13 mac hari tu aku up entry apa ek.
ok 3 entry.
ALAHAI. MAKAN DI MARCHE. WILLIAM & BUNOHAN.
agak-agak entry mana yang agak panas?
of coz la entry ALAHAI tu kan.
adakah entry tu dikira panas, lalu berpusu traffic masuk?
adakah orang yang tersentap dengan entry tu dah bagitau semua kroni kroni beliau lalu masing-masing beramai-ramai menerjah blog aku?
adakah? adakah?
tapi unique visitors berlambak pun kalau takde buffered earnings apa lah gunanya.
buffered earnings takde, advertorial jangan jangan kau jangan bermimpi.
tak adil ok. mamat ni unique visitors dia 400 lebih ja.
tapi dah kamcing dengan orang nuffnang.
dah siap nak dapat advertorial lagi dah.
ini tidak adil…. tidak adil…. tidak adil….
tidak adil…..bagiku….  *main gitar lalu terus upload ke youtube

12 thoughts on “2 Ribu Ai Tell U

  1. saper yg dapat advertorial tu… ???
    yang penting, menulis dengan idea dan cerita sendiri, kata sifoo aku la,,,
    kalau ceduk berita orang lain manjangggggggggggg,,, tak original la nyahhh

    🙂

  2. (Y) (Y) (Y)
    kau update entry ni pon, ada org nuffnang kesah.
    (8) (8) ko tak kamceng ngan depa sapa soh… (8) (8)

  3. gilew pemewsh kak maya kitew. 2k woh sehari. aku nak capai seribu pun sendu. almaklum i tak kawan dengan blogger2 pemes.. hukhuk

Comments are closed.