Blog Maya Dot Com

TSI Homestay, Jitra, Kedah

untuk malam ketiga percutian sponsor ni kami sekeluarga bermalam di TSI Homestay di Jitra, Kedah.
TSI Homestay ni adalah salah satu dari projek home-stay perlis.
homestay ni lebih moden dan memang macam rumah sendiri 🙂

: : di depan TSI homestay : :

: : playground bebetul depan rumah : :

: : ruang tamu yang bapak hoih luas nya : :

: : ada TV juga : :

: : bukak je pintu dapur, angin sepoi bahasa di samping pemandangan sawah padi yang menghijau : :

: : dapur dengan peralatan memasak yang lengkap : :

: : kalau mau memancing, joran disediakan : :
homestay ni ada 5 bilik.
dan semua pun dilengkapi katil tilam semua.
memang molek benar lah kalau satu keluarga beramai ramai kalau ke jitra, sewa homestay ni.

: : dah aku 3 beranak je, so guna masterbedroom sahaja : :
so korang yang ada plan nak ke jitra boleh sewa homestay TSI ni.
berbaloi baloi.
untuk keterangan lanjut boleh ke blog home-stay perlis.
atau contact cikgu asri di 019 4477475

    2 thoughts on “TSI Homestay, Jitra, Kedah

    1. syana

      best nye homestay ni
      jitra ni dekat ke ngan gurun ek??
      aku skrg ni blk kg gurun mmg cari homestay jek
      masing2 da besar ade family sdiri, mcm xcukup luas jek umah nenek aku tu
      huhu