Suka Hati Kau Lah Dik…

izyan hanani binti jasmi
izyancomey@yahoo.com
175.142.51.199
Submitted on 2012/02/20 at 9:24 pm
lawalah tudong.tapi utk kau sorang je yang pakai lawa,org lain pakai tak lawa…kau jual sendiri,kau pakai sendiri.kat mydin berlambak…kat mydin ngan family store punye lagi lawa. 😛

34 thoughts on “Suka Hati Kau Lah Dik…

    • tu akak dah copy paste tu.
      itu la yang dikomennya.
      akak tak reti nak besaukan imej.
      ampunkan patik penunggu gua.

  1. i rasa dia x mampu beli tudung Ariani 2 yg buat dia jelas terpaksa beli kat Mydin…walaupun tudung sales….sian ko dik!!!

  2. Laa…jeles ler tu kot.

    Kalau dia pakai tudung sutera bertatahkan berlian pun tak lawa, tu pasal dia marah kat u, Maya. U pakai simple je dah sweet.

    Susah kalau org hati busuk cam ni..

Comments are closed.