Sempena?

jumaat lepas kaktin buzz buzz aku.
katanya kak linda speaker mau ajak kami berdua sapedek. ajak merangkap mau belanja lorr.
aku pun tanya la sempena apa.
katanya sempena dot dot dot.
kalau nak tau gi baca blog kak linda sendiri.
tapi tapi tapi.
aku pun terus terfikir.
kalau aku masih dimyclear confirm confirm tahun ni memang dah senasib aku dengan kak linda.
eh rasanya bukan tahun ni.
dari tahun lepas kot nasib aku dah berubah.
bila sedih sayu sayu luahkan kat encik z.
macam biasalah pakcik tu, tazkirah je la.
sekarang ni baru la pujuk pujuk hati, bukan rezeki aku kat sana la kan.
jadi mari lah meneruskan kehidupan di department sekarang dengan doa semoga nasib ku akan lebih gemilang dan terbilang di sini.
insyaAllah. amin..
dorang tanya nak makan apa, kat mana.
aku cam biasalah, ai follow je.
last last ke BSC, mau makan di chilis.
sampai di tempat kejadian, kaktin macam biasa la menonong nonong jalan.
aku dengan kak linda follow je.
rupanya kitorang dah masuk dari pintu belakang chilis tu.
walhal manusia meramai q kat pintu depan.
salahkan kaktin he he he.
tapi takde seat pun.
duduk kat bangku tinggi tu.
zass je la janji dapat sapedek.
dan dibawah ni makanan yang diorder.
diorang la order.
aku ngapp je.
normaya tak kisah.

: :quasadillas, fajita trio dan triple play : :

: : kakak senior saya : :
kaktin dengan kak linda ni dedua pun senior aku kat politeknik PD.
aku part 2, diorang part 4.
kaktin ni memang korang readers setia aku dah kenal kan.
kak linda ni kira merangkap senior di poli dan di B**.
kenapa nama dia linda speaker?
aku saspek dulu kat poli suara dia kuat macam speaker kot? ye ke kak? he he..

: : us : :
anyway terima kasih kak linda sebab belanja makan.
saya doakan semoga akak sukses selalu.
dan kalau ada ipad lebih sila jual kepada saya #eh

3 thoughts on “Sempena?

Comments are closed.