RedBaby

amy, lyn & aku chip in duit untuk belikan prezen for redbaby.
plan nak visit kakred dan redbaby ni cam dah lama sejak dari lepas kakred bersalin lagi.
tapi mandangkan memasing bz gitu gini tu yang asyik bertangguh.
sampai la cuti hari wilayah hari tu.
lepas gi putrajaya tu, terus berdesup ke cheras.
jumpa amy & lyn kat rumah kakred terus.

me with redbaby.
nama takleh reveal lagi sebab tak dapat green lite dari kakred. ai ai sis.
selain dari redbaby tu, korang nampak tak apa yang depan aku tu?
apa? tak nampak? cungkil mata baru tau.

yer anak anak.
ingat entry yang pening pening kepala nak pilih hadiah apa birthday tu?
ala yang adil nak belikan tu?
hah akhirnya ai beli handbag coach.
la la la la la.
eh mesti la ada entry penuh.
gila kau beli handbag harga 1k tak up entry? kah kah..

sekarang kita concentrate cerita redbaby dulu haaa..


: : tengah titon : :


: : takleh snap gambar redmummy. so selipar dengan kain batik sudehh : :


: : eh eh beliau sudah terjaga. assalammualaikum redbaby! : :


: : mya, amy, lyn : :

sebelum balik kakred bagi aku sekotak susu anmum ni.
dia suruh minum sebab katanya siapa yang plan nak pregnant memang molek minum susu nih.
baiklah!

nak wish selamat berpantang, dah watamat tempoh pantangnya.
so saya wish all the best la eh for everything eh kakak. 🙂

8 thoughts on “RedBaby

  1. Fuhh…. Penegasan gambo beg itam tu lg terserlah dr RB dlm gambo tu nok… Hahahahaha

Comments are closed.