Ketupat Sotong

aku tak ingat la mana first time aku dengar pasal ketupat sotong ni.
tapi memang aku pernah dengar la for someone.
masa tu tak amik pot lagi.
hari tu gi makan kat restoran memori corner kat the mall nun, ternampak la menu ni. so cam nak try.
nampak cam sikit kan, tapi sebenarnya cukup. kenyang.
dan rasanya sedap. boleh diterima pakai ditekak aku.
kalau sesapa ada teringin, boleh pergi try kat restoran memori corner, the mall.
rasanya ni makanan asal terengganu sana kot.
yer ke makcik?

22 thoughts on “Ketupat Sotong

  1. kuah sotong tuh nampak gelap plak..selalunya kan cam bersantan putih je kan….ai tak penah makan…sedap eh..ler arr mencubenya.. 🙂

  2. dah 2,3 menjak dok terbayang ketupat sotong ni
    tup tup akak up entry plak
    kena buat gak ni sbb stail kita kuah tu pedas2 sikit
    sedapppp

Comments are closed.