Cuti Panjang Tu…

korang cuti panjang ni apa bikin lah?
aku tengah siap siap ni. nak gerak balik taiping.
esok pagi plak nak gerak ke cameron highlands.
satu keluarga puan normah bercuti cuti.
tak sabar nak spend masa dengan yaya.
mama dengan yaya tak pernah ke cameron.
so mesti diorang lagi double teruja kan.
korang yang bercuti bersakan tu, selamat bercuti ya.
jaga diri baik baik. drive carefully.
pada yang tak ke mana mana tu, ok jugak lepak lepak rumah kan.
yang penting kita ENJOY!!
daaaaa 😉

4 thoughts on “Cuti Panjang Tu…

  1. Aloor….bes nye gi Cameron…
    jgn lupa stoberi cicah coklet..eh, bkn..cicah garam. Hihikss 😀

Comments are closed.