Check Out Lalu ke Pekan Rabu

besok pepagi lagi yaya dah celik mata.
dia kalau kata nak pergi mandi kat swimming pool memang laju bangunnya.
sementelaah encik z tidur lagi, aku pun malas la nak kejut.
so aku je la bawak yaya gi swimming pool.


: : macam putih melepak plak anak aku dalam gambar ni eh : :

aku naik dulu tinggal dia sebab nak packing baju.
kemain dia lepak siap dah berkawan kawan lagi kat bawah tu.
pastu aku mintak encik z panggil dia.
haram takmo naik. dia dengan encik z memang kurang takut sikit.
last last aku yang kena turun.
aku panggil sekali terus naik koo..
memang takut dia dengan aku ni kot. ehe..


: : 2 orang insan yang saya cinta : :

check out. terus ke pekan rabu mau cari makan.
nie kali ke tiga aku sampai pekan rabu ni.

makan kat kedai makan bertajuk PR cafe.
sokayy la makanan dia sedap, boleh tahan.

lepas makan terus ke destinasi seterusnya.
ingat nak ke alor setar tower tapi cam kekangan masa.
jadi destinasi berubah ke dot dot dot.
TBC.

14 thoughts on “Check Out Lalu ke Pekan Rabu

      • kalau kat RnR Tapah tu taktau ke-original-an nyer (perkataan apakah ini??)
        sbbnya packaging totally lain. kalau original Mak Bee memang simple je..takde design2.
        cuma ada perkataan MAK BEE yg ditulis dgn warna hijau tu je. takde corak2.

Comments are closed.